Sākums - LANDE

FINANSĒŠANAS IESPĒJAS LAUKSAIMNIEKIEM

PIEMEKLĒ ATBILSTOŠĀKO FINANSĒJUMA VEIDU

lande about

LAUKSAIMNIEKU FINANŠU PARTNERIS

MĒS KOPĀ CENŠAMIES SASNIEGT ILGTERMIŅA MĒRĶUS

LANDE ir kopfinansēšanas uzņēmums, kas apvieno cilvēkus, kuri tic lauksaimniecības, vidējo un mazo lauksaimnieku nākotnei. Mēs vēlamies, lai visiem lauksaimniekiem būtu pieejamas pārredzamas finansēšanas iespējas, kas nodrošina pēc iespējas lielāku peļņu.

LANDE ir kopiena, kurai ir vienots redzējums par labāku nākotni lauksaimniecībā. Mēs zinām, kādi jautājumi šodien ir vissteidzamākie. Piedāvājam saviem klientiem kompetentus konsultantus, kuri interesējas par zemnieku individuālajām vajadzībām, palīdz viņiem iegūt optimālāko finansējuma piedāvājumu un risināt citus jautājumus.

Pieteikties
offer-primary

AIZPILDIET VEIDLAPU, LAI SAŅEMTU PIEDĀVĀJUMU

Profile icon
Field is required
Profile icon
Field is required
Email icon
Field is required
Profile icon
Field is required
Profile icon
Field is required
Group of farmers standing in a field examining soybean crop before harvesting.

LAUKSAIMNIEKU KLUBS

IZDEVĪGI PIEDĀVĀJUMI NO SADARBĪBAS PARTNERIEM UN GRUPAS PIRKUMI IZEJVIELĀM

LANDE Lauksaimnieku Kluba biedri ietaupa līdz pat 30% pērkot mēslojumu un citas izejvielas, piedalās grupu pirkumos un saņem lieliskus tehnikas piedāvājumus no mūsu partneriem. Tagad klubam var pievienoties bez maksas!

Uzzināt vairāk
footer-logo-v2@2x
stokker
agrochema-logo
Screenshot 2024-02-22 151040
front_logo
dojus-latvia-2
voka-logo
agro-partner-logo
agro-zvaigznites-logo
armiks_450
bio-durvas

PAR MUMS

KĀPĒC IZVELĒTIES LANDE?

  1. field 1

    ELASTĪGUMS

    Mēs nodrošinām elastīgu finansējuma atmaksu, kas atbilst lauksaimnieku vajadzībām un finansiālajām iespējām.

  2. barn 2

    IZPRATNE UN ATBALSTS

    Ja lauksaimniecības gads bijis nelabvēlīgs, piedāvājam iespēju pagarināt kredīta atmaksas termiņu. Finansējuma summu var palielināt, ja rodas neparedzētas vajadzības.

  3. house 3

    KOMPETENCE

    Mūsu komandā ir speciālisti un partneri ar daudzu gadu pieredzi lauksaimniecības jomā, tāpēc mēs klientiem sniedzam visu nepieciešamo informāciju, kas palīdzētu uzlabot finanšu rādītājus.

faq-primary

NEPIECIEŠAMA KONSULTĀCIJA?

ATSAUKSMES

MŪSU KLIENTU STĀSTI

LANDE BUJ

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI

Katrs klients var izvēlēties sev piemērotāko nodrošinājuma veidu atkarībā no kredīta izmantošanas mērķiem. Tās var būt subsīdijas, nākotnes raža, lauksaimniecības iekārtas, tehnika vai zeme.

Katram klientam tiek sagatavots individuāls piedāvājums, ņemot vērā viņa finansiālo stāvokli un kredītreitingu. Vidējā procentu likme šobrīd ir aptuveni 1,2-1,3 procenti mēnesī.

Kredītus var saņemt arī tad, ja saimniecība ir pavisam jauna un apgrozījums neliels, ja vien apsaimnieko vismaz 1 hektāru zemes. Vienmēr pielāgojam personalizētu piedāvājumu un izvērtējam klienta profilu un aizdevuma mērķi, tādējādi nodrošinām visas kredītņēmēju vajadzības.

Jā, protams! Finansējums lauksaimniecībai tiek piešķirts ar individuāliem nosacījumiem, un ikviens aizdevums var tikt atmaksāts pirms termiņa.
office-min
communicate

Sazinieties ar mums. saņemiet bezmakas konsultāciju.

Mūsu komandā strādā nozares profesionāļi, kuri labprāt uzklausīs Jūsu vēlmes un vajadzības, kā arī sniegs nepieciešamo konsultāciju.

Saņemt piedāvājumu
This site is registered on wpml.org as a development site.